Bog & idéSøren Staun Petersen

Bøger skrevet af Søren Staun Petersen

Læs mere om Søren Staun Petersen
4 produkter
4 produkter
Rabarber
RabarberSøren Staun Petersen
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Rabarber
Græskar
BOEGERTILSTAERKPRIS
GræskarSøren Staun Petersen
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Græskar
Overrask med græskar
Overrask med græskarSøren Staun Petersen
159,95 DKK
EBOG
(0)
Overrask med græskar
Rabarber
RabarberSøren Staun Petersen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Rabarber

Mere om Søren Staun Petersen

Der er mange bøger skrevet af Søren Staun Petersen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Græskar" udgivet af Muusmann Forlag - "Overrask med græskar" udgivet af Muusmann' Forlag - "Rabarber" udgivet af Muusmann' Forlag - "Rabarber" udgivet af Muusmann Forlag - "Græskar" udgivet af Muusmann Forlag

Mere om Søren Staun Petersens bøger

Du kan købe fem bøger af Søren Staun Petersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Søren Staun Petersen bøger i forskellige formater. Petersens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Græskar" af Søren Staun Petersen

Det er muligt at købe Søren Staun Petersens "Græskar" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Muusmann Forlag.

"Overrask med græskar" af Søren Staun Petersen

Det er muligt at købe Søren Staun Petersens "Overrask med græskar" som ebog. Hvis du køber "Overrask med græskar" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Muusmann' Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Staun Petersen