Bog & idéSøren Stuhr og Ann Graugaard Pedersen

Bøger skrevet af Søren Stuhr og Ann Graugaard Pedersen

Læs mere om Søren Stuhr og Ann Graugaard Pedersen
1 produkter
1 produkter
Dit personlige projektlederskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dit personlige projektlederskabSøren Stuhr og Ann Graugaard Pedersen
278,96 DKK
Hæftet
(1)
Dit personlige projektlederskab

Mere om Søren Stuhr og Ann Graugaard Pedersen

Du kan kun finde en enkelt bog af Søren Stuhr og Ann Graugaard Pedersen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Dit personlige projektlederskab". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dit personlige projektlederskab" af Søren Stuhr og Ann Graugaard Pedersen

Det er muligt at købe Søren Stuhr og Ann Graugaard Pedersens "Dit personlige projektlederskab" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Stuhr og Ann Graugaard Pedersen