Bog & idéSøren Theilgaard

Bøger skrevet af Søren Theilgaard

Læs mere om Søren Theilgaard
1 produkter
1 produkter
Købeloven
KøbelovenTheis Jacobsen
3119,95 DKK
Indbundet
(0)
Købeloven

Mere om Søren Theilgaard

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Søren Theilgaard. På listen nedenfor ser du Theilgaards seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Købeloven" udgivet af Karnov Group Denmark - "Interkreditoraftaler" udgivet af Boggruppen

Bøger skrevet af Søren Theilgaard

Du kan finde to bøger af Søren Theilgaard her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Søren Theilgaard bøger i samtlige formater. Theilgaards bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Købeloven" af Søren Theilgaard

"Købeloven" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Karnov Group Denmark, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Søren Theilgaard "Interkreditoraftaler"

"Interkreditoraftaler" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Boggruppen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Theilgaard