Bog & idéSøren Thorgaard Skou

Bøger skrevet af Søren Thorgaard Skou

Læs mere om Søren Thorgaard Skou
2 produkter
2 produkter
Bevægelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
BevægelseNils Erik Sjöberg
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Bevægelse
Klinisk reumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
611,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi

Mere om Søren Thorgaard Skou

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Søren Thorgaard Skou. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Skou.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi" udgivet af Gyldendal - "Bevægelse" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal

Bøger af Søren Thorgaard Skou

Du kan købe to bøger af Søren Thorgaard Skou her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Skous bøger fås i et udvalg af formater. Skous bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Søren Thorgaard Skous "Klinisk reumatologi"

Det er muligt at købe Søren Thorgaard Skous "Klinisk reumatologi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Søren Thorgaard Skou "Bevægelse"

"Bevægelse" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Fysio/Munksgaard Danmark". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Thorgaard Skou