Bog & idéSøren Vangsgaard

Bøger skrevet af Søren Vangsgaard

Læs mere om Søren Vangsgaard
2 produkter
2 produkter
Led Zeppelin - Danmark 1968-1970
Led Zeppelin - Danmark 1968-1970Søren Vangsgaard
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Led Zeppelin - Danmark 1968-1970
Jimi Hendrix - De nordiske koncerter 1967-70
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jimi Hendrix - De nordiske koncerter 1967-70Søren Vangsgaard
165,96 DKK
Hardback
(0)
Jimi Hendrix - De nordiske koncerter 1967-70

Mere om Søren Vangsgaard

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Søren Vangsgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Vangsgaards bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "The Beatles - Sverige og Danmark 1963-70" i serien "Unseen Nordic Archives" udgivet af Flying V Books - "Pink Floyd - Skandinavien 1967-72" i serien "Unseen Nordic Archives" udgivet af Flying V Books - "Jimi Hendrix " i serien "Unseen Nordic Archives" udgivet af Flying V Books - "Led Zeppelin - Danmark 1968-1970" i serien "Unseen Nordic Archives" udgivet af Flying V Books

Mere om Søren Vangsgaards bøger

Søren Vangsgaard har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Vangsgaards bøger kommer i flere formater. Vangsgaards bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Flying V Books.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Beatles - Sverige og Danmark 1963-70" af Søren Vangsgaard

Det er muligt at købe Søren Vangsgaards "The Beatles - Sverige og Danmark 1963-70" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er en del af Vangsgaards serie "Unseen Nordic Archives". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Flying V Books.

"Pink Floyd - Skandinavien 1967-72" af Søren Vangsgaard

Det er muligt at købe Søren Vangsgaards "Pink Floyd - Skandinavien 1967-72" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Vangsgaards serie "Unseen Nordic Archives". Det er Flying V Books, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Vangsgaard