Bog & idéSøren Vasegaard Andersen

Bøger skrevet af Søren Vasegaard Andersen

Læs mere om Søren Vasegaard Andersen
1 produkter
1 produkter
Lejeret
LejeretSøren Vasegaard Andersen
219,95 DKK
EBOG
(0)
Lejeret

Mere om Søren Vasegaard Andersen

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Søren Vasegaard Andersen. Bogen hedder "Lejeret". Det er Nyt Juridisk Forlag, der har udgivet den på dansk. "Lejeret" er desuden tilknyttet serien "Ret & Rimeligt".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Vasegaard Andersens "Lejeret"

Hos Bog & idé er "Lejeret" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Søren Vasegaard Andersen. Bogen er med i serien "Ret & Rimeligt". Det er Nyt Juridisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Andersen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Vasegaard Andersen