Bog & idéSøren Vasegaard Andreasen

Bøger skrevet af Søren Vasegaard Andreasen

Læs mere om Søren Vasegaard Andreasen
2 produkter
2 produkter
Teenagestatsministeren tager over
Teenagestatsministeren tager overSøren Vasegaard Andreasen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Teenagestatsministeren tager over
Lejeret
LejeretSøren Vasegaard Andersen
219,95 DKK
EBOG
(0)
Lejeret

Mere om Søren Vasegaard Andreasen

Søren Vasegaard Andreasen har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vasegaard Andreasen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Teenagestatsministeren tager over" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Lejeret" udgivet af DJØF - "Lejeret " i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Søren Vasegaard Andreasens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Søren Vasegaard Andreasen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Søren Vasegaard Andreasen bøger i udvalgte formater. Søren Vasegaard Andreasen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Teenagestatsministeren tager over" af Søren Vasegaard Andreasen

Hos Bog & idé er "Teenagestatsministeren tager over" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Søren Vasegaard Andreasen "Lejeret"

"Lejeret" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DJØF.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Vasegaard Andreasen