Bog & idéSøs Biel

Bøger skrevet af Søs Biel

Læs mere om Søs Biel
1 produkter
1 produkter
Små piger er selvreparerende
Små piger er selvreparerendeSøs Biel
149,95 DKK
EBOG
(0)
Små piger er selvreparerende

Mere om Søs Biel

Der findes flere bøger fra Søs Biel på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Biel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Små piger er selvreparerende" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Små piger er selvreparerende" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger af Søs Biel

Søs Biel har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Søs Biel bøger i samtlige formater. Biels bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Små piger er selvreparerende" af Søs Biel

Hos Bog & idé er "Små piger er selvreparerende" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Små piger er selvreparerende" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Søs Biel "Små piger er selvreparerende"

Hos Bog & idé er "Små piger er selvreparerende" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Søs Biel