Bog & idéSofia Osmani

Bøger skrevet af Sofia Osmani

Læs mere om Sofia Osmani
2 produkter
2 produkter
Hvem bestemmer? En bog for børn om demokrati og politik
Hvem bestemmer? En bog for børn om demokrati og politikGitte Kjær-Westermann
149,95 DKK
Indbundet
(2)
Hvem bestemmer? En bog for børn om demokrati og politik
Trap Danmark: Lyngby-Taarbæk Kommune
Trap Danmark: Lyngby-Taarbæk KommuneTrap Danmark
199,95 DKK
Paperback
(0)
Trap Danmark: Lyngby-Taarbæk Kommune

Mere om Sofia Osmani

Du kan kun bestille en enkelt bog af Sofia Osmani her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Hvem bestemmer? En bog for børn om demokrati og politik". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hvem bestemmer? En bog for børn om demokrati og politik" af Sofia Osmani

"Hvem bestemmer? En bog for børn om demokrati og politik" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Sofia Osmani fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sofia Osmani