Bog & idéSofie Kragh-Müller

Bøger skrevet af Sofie Kragh-Müller

Læs mere om Sofie Kragh-Müller
1 produkter
1 produkter
Profetens datter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Profetens datterSofie Kragh-Müller
190,86 DKK
Hæftet
(4)
Profetens datter

Mere om Sofie Kragh-Müller

Hvis du leder efter en bog af Sofie Kragh-Müller, kan du købe et bredt udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kragh-Müllers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Profetens datter" udgivet af Tiderne Skifter - "Hvordan man slipper væk" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Profetens datter" udgivet af Tiderne Skifter - "Politikens bog om børnehavebarnet" udgivet af Gyldendals Akademiske Bogklubber

Sofie Kragh-Müllers bøger

Du kan finde fire bøger af Sofie Kragh-Müller her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Sofie Kragh-Müller kommer i flere forskellige formater. Kragh-Müllers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sofie Kragh-Müllers "Profetens datter"

"Profetens datter" kan købes som e-bog. Med "Profetens datter" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Tiderne Skifter, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Hvordan man slipper væk" af Sofie Kragh-Müller

"Hvordan man slipper væk" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jensen & Dalgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Sofie Kragh-Müller