Bog & idéSofie Malmborg

Bøger skrevet af Sofie Malmborg

Læs mere om Sofie Malmborg
5 produkter
5 produkter
Bargums synder
BOEGER50SP
Bargums synderSofie Malmborg
50,00 DKK
Hæftet
(17)
Bargums synder
Stilhed før storm
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stilhed før stormMichael Bach Ipsen
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Stilhed før storm
Bargums synder
STREAM
Bargums synderSofie Malmborg
159,95 DKK
Lydbog
(17)
Bargums synder
Sofie Malmborg: Hvordan en købmand blev slavehandler
Sofie Malmborg: Hvordan en købmand blev slavehandlerSofie Malmborg
9,95 DKK
Lydbog
(0)
Sofie Malmborg: Hvordan en købmand blev slavehandler
Bargums synder
Bargums synderSofie Malmborg
159,95 DKK
EBOG
(17)
Bargums synder

Mere om Sofie Malmborg

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Sofie Malmborg. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Malmborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stilhed før storm" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Sofie Malmborg: Hvordan en købmand blev slavehandler" i serien "Tid til bøger" udgivet af Politikens Forlag - "Bargums synder" udgivet af Politikens Forlag - "Bargums synder" udgivet af Politikens Forlag - "Bargums synder" udgivet af Politikens Forlag

Sofie Malmborgs bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Sofie Malmborg hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Malmborgs bøger kommer i forskellige formater. Malmborgs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sofie Malmborgs "Stilhed før storm"

Det er muligt at købe Sofie Malmborgs "Stilhed før storm" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Sofie Malmborg: Hvordan en købmand blev slavehandler" af Sofie Malmborg

"Sofie Malmborg: Hvordan en købmand blev slavehandler" er tilgængelig online som lydbog. Fordelen ved at have Sofie Malmborgs "Sofie Malmborg: Hvordan en købmand blev slavehandler" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen er med i Malmborgs serie "Tid til bøger". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Sofie Malmborg