Bog & idéSofie Nørgaard-Nielsen

Bøger skrevet af Sofie Nørgaard-Nielsen

Læs mere om Sofie Nørgaard-Nielsen
1 produkter
1 produkter
Socialrådgiveren på arbejde
Socialrådgiveren på arbejdeFlemming Troels Jensen
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgiveren på arbejde

Mere om Sofie Nørgaard-Nielsen

Sofie Nørgaard-Nielsen har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Nørgaard-Nielsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialrådgiveren på arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Socialrådgiveren på arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Sofie Nørgaard-Nielsen

Du kan finde to bøger af Sofie Nørgaard-Nielsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Sofie Nørgaard-Nielsen kommer i udvalgte formater. Nørgaard-Nielsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sofie Nørgaard-Nielsens "Socialrådgiveren på arbejde"

Hos Bog & idé er "Socialrådgiveren på arbejde" tilgængelig som e-bog (pdf-format). "Socialrådgiveren på arbejde" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Sofie Nørgaard-Nielsen "Socialrådgiveren på arbejde"

"Socialrådgiveren på arbejde" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Nørgaard-Nielsens serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Sofie Nørgaard-Nielsen