Bog & idéSofokles

Bøger skrevet af Sofokles

Læs mere om Sofokles
8 produkter
8 produkter
Kong Ødipus
Kong ØdipusSofokles
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Kong Ødipus
Ødipus
BOEGERTILSTAERKPRIS
ØdipusSofokles
165,96 DKK
Indbundet
(1)
Ødipus
Kong Ødipus
Kong ØdipusSofokles
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Kong Ødipus
Antigone
BOEGERTILSTAERKPRIS
AntigoneSofokles
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Antigone
Filoktet
BOEGERTILSTAERKPRIS
FiloktetSofokles
149,36 DKK
Hæftet
(2)
Filoktet
Ødipus
BOEGERTILSTAERKPRIS
ØdipusAlex Garff
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Ødipus
Antigone
BOEGERTILSTAERKPRIS
AntigoneSofokles
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Antigone
Antigone
AntigoneSofokles
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Antigone

Mere om Sofokles

Hvis du søger en bog af Sofokles, tilbyder vi et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har -s bogudgivelser.
Bøgerne fra Sofokles kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Èdip Rei" i serien "Classic" udgivet af SAGA Egmont - "Kong Ødipus" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Antigone " i serien "Græske klassikere" udgivet af Gyldendal - "Antigone" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ajas" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ødipus" udgivet af Gyldendal - "Antigone" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Antigone" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Elektra" udgivet af SFA-89 - "Filoktet" udgivet af Gyldendal - "Sofokles" udgivet af Systime - "Antigone" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Ødipus i Kolonos" udgivet af Museum Tusculanum - "Kong Ødipus" udgivet af Gyldendal - "Antigone" udgivet af Gyldendal - "Ødipus" i serien "Klassikerforeningens udgaver" udgivet af Systime

Mere om Sofokles' bøger

Der er 16 tilgængelige udgivelser af Sofokles hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Sofokles fås i et udvalg af formater. Sofokles bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sofokles' "Èdip Rei"

"Èdip Rei" kan købes online som lydbog. Sofokles' "Èdip Rei" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er en del af -s serie "Classic". Bogen kan købes hos Bog & idé på cat og er udgivet af SAGA Egmont.

"Kong Ødipus" af Sofokles

Det er muligt at købe Sofokles' "Kong Ødipus" som ebog. Hvis du køber "Kong Ødipus" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sofokles