Bog & idéSolveig Troelsen

Bøger skrevet af Solveig Troelsen

Læs mere om Solveig Troelsen
2 produkter
2 produkter
Danskdidaktisk opslagsbog
Danskdidaktisk opslagsbogInger-Lise Mourier
449,95 DKK
Bog
(1)
Danskdidaktisk opslagsbog
Didaktik i udvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Didaktik i udviklingPeter Hobel
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Didaktik i udvikling

Mere om Solveig Troelsen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Solveig Troelsen. På listen nedenfor har du Troelsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Didaktik i udvikling" udgivet af Klim - "Skrivning og skriveundervisning" i serien "Lærerprofiler i dansk¤1.-6. kl." udgivet af Samfundslitteratur

Solveig Troelsens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Solveig Troelsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Solveig Troelsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Troelsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Solveig Troelsens "Didaktik i udvikling"

"Didaktik i udvikling" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

Solveig Troelsen "Skrivning og skriveundervisning"

Det er muligt at købe Solveig Troelsens "Skrivning og skriveundervisning" som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Troelsen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af serien "Lærerprofiler i dansk¤1.-6. kl.". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Solveig Troelsen