Bog & idéSonia Caroline Baptista

Bøger skrevet af Sonia Caroline Baptista

2 produkter
2 produkter
Receptionist - salg og markedsføring
Receptionist - salg og markedsføringSonia Caroline Baptista
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Receptionist - salg og markedsføring
Sikkerhed
SikkerhedSonia Caroline Baptista
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Sikkerhed

Mere om Sonia Caroline Baptista

Sonia Caroline Baptista har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Baptistas seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sikkerhed" i serien "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Receptionist - salg og markedsføring" i serien "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse" udgivet af Praxis Forlag A/S

Sonia Caroline Baptistas bøger

Du kan købe to bøger af Sonia Caroline Baptista her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Baptistas bøger som hæftet. Baptistas bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sonia Caroline Baptistas "Sikkerhed"

Hos Bog & idé er "Sikkerhed" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervsskolernes Forlag.

"Receptionist - salg og markedsføring" af Sonia Caroline Baptista

Det er muligt at købe Sonia Caroline Baptistas "Receptionist - salg og markedsføring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Baptistas serie "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Praxis Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Sonia Caroline Baptista