Bog & idéSonja Bock

Bøger skrevet af Sonja Bock

Læs mere om Sonja Bock
2 produkter
2 produkter
Suveræne salater og brillante buffeter
Suveræne salater og brillante buffeterTina Scheftelowitz
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Suveræne salater og brillante buffeter
Geniale gryderetter
Geniale gryderetterSonja Bock
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Geniale gryderetter

Mere om Sonja Bock

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Sonja Bock. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bock.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Suveræn Simremad" udgivet af Politikens Forlag - "Suveræn simremad, supper, gryderetter og ovnmad året rundt" udgivet af Politikens Forlag - "Flere suveræne salater og brillante buffeter" udgivet af Politikens Forlag - "Suveræne succeser" udgivet af Politikens Forlag - "Suveræne super succeser" udgivet af Politikens Forlag - "Suveræne salater og brillante buffeter" udgivet af Gyldendal - "Flere suveræne salater" udgivet af Gyldendal - "Suveræne salater og brillante buffeter" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger skrevet af Sonja Bock

Sonja Bock har otte bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Sonja Bock bøger i forskellige formater. Bocks bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Suveræn Simremad" af Sonja Bock

Det er muligt at købe Sonja Bocks "Suveræn Simremad" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Sonja Bock "Suveræn simremad, supper, gryderetter og ovnmad året rundt"

Det er muligt at købe Sonja Bocks "Suveræn simremad, supper, gryderetter og ovnmad året rundt" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sonja Bock