Bog & idéSonja Egeberg

Bøger skrevet af Sonja Egeberg

1 produkter
1 produkter
Udviklingspsykologiske teorier
Udviklingspsykologiske teorierBirte Wedel-Brandt
409,95 DKK
Indbundet
(0)
Udviklingspsykologiske teorier

Mere om Sonja Egeberg

Der findes en del bøger fra Sonja Egeberg til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Egebergs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udviklingspsykologiske teorier" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Udviklingspsykologiske teorier" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger af Sonja Egeberg

Sonja Egeberg har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Sonja Egeberg bøger i udvalgte formater. Egebergs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sonja Egebergs "Udviklingspsykologiske teorier"

Hos Bog & idé er "Udviklingspsykologiske teorier" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.

"Udviklingspsykologiske teorier" af Sonja Egeberg

Det er muligt at købe Sonja Egebergs "Udviklingspsykologiske teorier" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Egebergs serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Sonja Egeberg