Bog & idéSophia Christensen

Bøger skrevet af Sophia Christensen

Læs mere om Sophia Christensen
1 produkter
1 produkter
Destination England
Destination EnglandLouise Otzen
379,95 DKK
Hæftet
Destination England

Mere om Sophia Christensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger af Sophia Christensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Christensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inventions" i serien "Fact finder" udgivet af Gyldendal - "Destination England" i serien "Destination" udgivet af Gyldendal

Mere om Sophia Christensens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Sophia Christensen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Christensen fås blot som hæftet. Christensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sophia Christensens "Inventions"

"Inventions" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Fact finder". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Sophia Christensen "Destination England"

Det er muligt at købe Sophia Christensens "Destination England" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Destination". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sophia Christensen