Bog & idéSophie Kirschbaum

Bøger skrevet af Sophie Kirschbaum

Læs mere om Sophie Kirschbaum
2 produkter
2 produkter
Hæklede venner for altid
Hæklede venner for altidSophie Kirschbaum
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Hæklede venner for altid
Flere hæklede venner for altid
Flere hæklede venner for altidSophie Kirschbaum
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Flere hæklede venner for altid

Mere om Sophie Kirschbaum

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Sophie Kirschbaum. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kirschbaums nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flere hæklede venner for altid" udgivet af Legind A/S - "Hæklede venner for altid" udgivet af Legind - "Hyggestrik - Strikkede sokker - Særudgave" udgivet af Legind - "Hyggestrik - Strikkede klude - Særudgave" udgivet af Legind - "Flere hæklede venner for altid" udgivet af Legind - "Hæklede venner for altid" udgivet af Legind A/S

Bøger skrevet af Sophie Kirschbaum

Sophie Kirschbaum har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Kirschbaums bøger kommer bare som indbundet. Bøgerne af Kirschbaum er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sophie Kirschbaums "Flere hæklede venner for altid"

Det er muligt at købe Sophie Kirschbaums "Flere hæklede venner for altid" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Legind A/S.

"Hæklede venner for altid" af Sophie Kirschbaum

Det er muligt at købe Sophie Kirschbaums "Hæklede venner for altid" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Legind.
Detaljer
Fulde navn:
Sophie Kirschbaum