Bog & idéSophie Nørgaard Kallehauge

Bøger skrevet af Sophie Nørgaard Kallehauge

Læs mere om Sophie Nørgaard Kallehauge
1 produkter
1 produkter
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019Anna Rieder
124,46 DKK
Hæftet
(2)
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019

Mere om Sophie Nørgaard Kallehauge

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Sophie Nørgaard Kallehauge. Det er "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019". Det er Forlaget Basilisk, der har udgivet den på dansk. "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" er desuden en del af serien "Forfatterskolens Afgangsantologi".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sophie Nørgaard Kallehauges "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019"

Det er muligt at købe Sophie Nørgaard Kallehauges "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Kallehauges serie "Forfatterskolens Afgangsantologi". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Basilisk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Kallehauge, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sophie Nørgaard Kallehauge