Bog & idéSoraya Naomi

Bøger skrevet af Soraya Naomi

Læs mere om Soraya Naomi
7 produkter
7 produkter
Logan
LoganSoraya Naomi
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Logan
Cam
CamSoraya Naomi
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Cam
Adriano
AdrianoSoraya Naomi
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Adriano
Carmine
CarmineSoraya Naomi
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Carmine
Luca’s liefde
Luca’s liefdeSoraya Naomi
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Luca’s liefde
Cesare
CesareSoraya Naomi
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Cesare
Henry
HenrySoraya Naomi
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Henry

Mere om Soraya Naomi

Du kan kun bestille en enkelt bog af Soraya Naomi her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Adriano". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på dut. "Adriano" er desuden udgivet i serien "{"stringMap":{"da":"Chicago Syndicate-serie"}}".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Soraya Naomis "Adriano"

"Adriano" findes på den digitale boghylde som lydbog. Med Soraya Naomis "Adriano" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Naomis serie "{"stringMap":{"da":"Chicago Syndicate-serie"}}". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dut.

Endnu en af Soraya Naomi skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Soraya Naomi