Bog & idéSouad Mekhennet

Bøger skrevet af Souad Mekhennet

Læs mere om Souad Mekhennet
1 produkter
1 produkter
Den evige nazist
STREAM
Den evige nazistSouad Mekhennet
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Den evige nazist

Mere om Souad Mekhennet

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger skrevet af Souad Mekhennet. På listen nedenfor ser du Mekhennets seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den evige nazist" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den evige nazist" udgivet af Klim

Souad Mekhennets bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Souad Mekhennet hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Mekhennets bøger kommer i forskellige formater. Mekhennets bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Souad Mekhennets "Den evige nazist"

Det er muligt at købe Souad Mekhennets "Den evige nazist" som lydbog. Souad Mekhennets "Den evige nazist" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Souad Mekhennet "Den evige nazist"

"Den evige nazist" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Souad Mekhennet