Bog & idéSpencer Kagan

Bøger skrevet af Spencer Kagan

Læs mere om Spencer Kagan
2 produkter
2 produkter
Cooperative Learning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Cooperative LearningJette Stenlev
593,96 DKK
Hæftet
(0)
Cooperative Learning
Cooperative Learning  strukturer, MiniBog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Cooperative Learning strukturer, MiniBogJette Stenlev og Spencer Kagan
161,96 DKK
Hæftet
(1)
Cooperative Learning strukturer, MiniBog

Mere om Spencer Kagan

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger af Spencer Kagan. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kagan.
Bøgerne fra Spencer Kagan kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Classbuilding & teambuilding med cooperative learning strukturer" i serien "Cooperative Learning" udgivet af Alinea - "Cooperative Learning, Plakat-sæt 2" udgivet af Alinea - "Cooperative Learning, Plakat-sæt 3 " i serien "Cooperative Learning" udgivet af Alinea - "Cooperative learning strukturer" i serien "Cooperative Learning" udgivet af Alinea - "Cooperative Learning, Plakat-sæt I" udgivet af Alinea - "Cooperative Learning" udgivet af Alinea

Mere om Spencer Kagans bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Spencer Kagan hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Kagans bøger fås i forskellige formater. Kagans bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Alinea.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Spencer Kagans "Classbuilding & teambuilding med cooperative learning strukturer"

Det er muligt at købe Spencer Kagans "Classbuilding & teambuilding med cooperative learning strukturer" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Kagans serie "Cooperative Learning". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Spencer Kagan "Cooperative Learning, Plakat-sæt 2"

Det er muligt at købe Spencer Kagans "Cooperative Learning, Plakat-sæt 2" som løsblade. Endnu en af Spencer Kagan fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Spencer Kagan