Bog & idéSteen Eiler Rasmussen

Bøger skrevet af Steen Eiler Rasmussen

Læs mere om Steen Eiler Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Karen Blixens Blomster
Karen Blixens BlomsterLisbeth Hertel
259,95 DKK
Hæftet
(1)
Karen Blixens Blomster

Mere om Steen Eiler Rasmussen

Hvis du søger en bog af Steen Eiler Rasmussen, finder du et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Rasmussens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Byer og Bygninger i Tegninger og Ord" udgivet af Aarhus Arkitektskole - "Om at opleve arkitektur" udgivet af Fonden til Udgivelse af Arkitekturværker, Arkitektskolen i Aarhus - "Byer og bygninger" udgivet af Fonden til Udgivelse af Arkitekturværker - "Karen Blixens Rungstedlund" udgivet af Gyldendal - "Karen Blixens Blomster" udgivet af Gyldendal

Steen Eiler Rasmussens bøger

Steen Eiler Rasmussen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Rasmussens bøger kommer i flere forskellige formater. Rasmussens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Steen Eiler Rasmussens "Byer og Bygninger i Tegninger og Ord"

"Byer og Bygninger i Tegninger og Ord" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Arkitektskole.

Steen Eiler Rasmussen "Om at opleve arkitektur"

Dette er en også en skøn bog fra Rasmussen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Fonden til Udgivelse af Arkitekturværker, Arkitektskolen i Aarhus.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Eiler Rasmussen