Bog & idéSteen Ernland

Bøger skrevet af Steen Ernland

Læs mere om Steen Ernland
2 produkter
2 produkter
Den aktive bestyrelse
Den aktive bestyrelseSteen Ernland
349,95 DKK
Hæftet
(4)
Den aktive bestyrelse
Den aktive bestyrelse - udvikler virksomheden og skaber konkurrenceevne
STREAM
Den aktive bestyrelseLars Bo Hansen
79,95 DKK
Lydbog
(4)
Den aktive bestyrelse

Mere om Steen Ernland

Steen Ernland har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Ernland.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den aktive bestyrelse" udgivet af Gyldendal Business - "Den aktive bestyrelse" udgivet af Gyldendal Business

Bøger skrevet af Steen Ernland

Steen Ernland har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Ernlands bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Ernland er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal Business.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den aktive bestyrelse" af Steen Ernland

Hos Bog & idé er "Den aktive bestyrelse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Steen Ernland "Den aktive bestyrelse"

Hos Bog & idé er "Den aktive bestyrelse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Ernland