Bog & idéSteen Frimodt

Bøger skrevet af Steen Frimodt

Læs mere om Steen Frimodt
2 produkter
2 produkter
Turen går til Norge
Turen går til norgeMerete Irgens
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til norge
Friluftsliv
FriluftslivMikkel Jungersen
99,95 DKK
Hardback
(2)
Friluftsliv

Mere om Steen Frimodt

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Steen Frimodt tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Frimodt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til norge" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Norge" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Norge " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Norge" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politiken

Bøger af Steen Frimodt

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Steen Frimodt hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Steen Frimodt kan købes i forskellige formater. Steen Frimodt bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Steen Frimodts "Turen går til norge"

"Turen går til norge" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Steen Frimodt "Turen går til Norge"

Det er muligt at købe Steen Frimodts "Turen går til Norge" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Frimodts serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Frimodt