Bog & idéSteen Høyer

Bøger skrevet af Steen Høyer

Læs mere om Steen Høyer
3 produkter
3 produkter
Et foranderligt monument
Et foranderligt monumentChristina Capetillo
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Et foranderligt monument
C. Th. Sørensen - en havekunstner
BOEGERTILSTAERKPRIS
C. Th. Sørensen - en havekunstnerSteen Høyer
373,46 DKK
Indbundet
(0)
C. Th. Sørensen - en havekunstner
Steen Høyer: Landskabskunst III
BOEGERTILSTAERKPRIS
Steen Høyer: Landskabskunst IIISteen Høyer
207,46 DKK
Hardback
(1)
Steen Høyer: Landskabskunst III

Mere om Steen Høyer

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Steen Høyer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Høyers udgivelser.
Bøgerne fra Steen Høyer udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Steen Høyer: Landskabskunst III" udgivet af Jens Bertelsen - "Danmarksbillede" udgivet af Kunstakademiets Arkitektskoles Forlag - "Marnas have" udgivet af Aristo Bogforlag - "Landskabskunst" udgivet af Kunstakademiets Arkitektskole - "C. Th. Sørensen - en havekunstner" udgivet af Arkitektens Forlag - "C. Th. Sørensen - Landscape modernist" udgivet af Danish Architectural Press - "Landskabskunst" udgivet af Kunstakademiets Arkitektskole

Mere om Steen Høyers bøger

Steen Høyer har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Høyers bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Høyer er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Steen Høyers "Steen Høyer: Landskabskunst III"

Det er muligt at købe Steen Høyers "Steen Høyer: Landskabskunst III" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Jens Bertelsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Steen Høyer "Danmarksbillede"

"Danmarksbillede" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kunstakademiets Arkitektskoles Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Høyer