Bog & idéSteen og Hanne Beck

Bøger skrevet af Steen og Hanne Beck

Læs mere om Steen og Hanne Beck
1 produkter
1 produkter
Gyldendals studiebog
Gyldendals studiebogSteen og Hanne Beck
76,95 DKK
EBOG
(0)
Gyldendals studiebog

Mere om Steen og Hanne Beck

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger af Steen og Hanne Beck. På listen nedenfor har du de nyeste af og Hanne Becks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det 21. århundredes gymnasium" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals studiebog" udgivet af Gyldendal - "Hvordan underviser jeg i gymnasiet?" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals studiebog" udgivet af Gyldendal

Mere om Steen og Hanne Becks bøger

Du kan købe fire bøger af Steen og Hanne Beck her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. og Hanne Becks bøger kommer i samtlige formater. og Hanne Becks bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Steen og Hanne Becks "Det 21. århundredes gymnasium"

Det er muligt at købe Steen og Hanne Becks "Det 21. århundredes gymnasium" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Gyldendals studiebog" af Steen og Hanne Beck

"Gyldendals studiebog" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Gyldendals studiebog" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Steen og Hanne Beck