Bog & idéSteen Tinning

Bøger skrevet af Steen Tinning

Læs mere om Steen Tinning
1 produkter
1 produkter
Golf på hjernen
Golf på hjernenSteen Tinning
139,95 DKK
EBOG
(0)
Golf på hjernen

Mere om Steen Tinning

Der findes en del bøger fra Steen Tinning tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Tinnings bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Golf på hjernen" udgivet af People’sPress - "Golf på hjernen" udgivet af People'sPress - "Jernmænd" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Steen Tinning

Der er tre tilgængelige bøger af Steen Tinning hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Steen Tinning fås i samtlige formater. Bøgerne af Tinning er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Steen Tinnings "Golf på hjernen"

Det er muligt at købe Steen Tinnings "Golf på hjernen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People’sPress.

Steen Tinning "Golf på hjernen"

Det er muligt at købe Steen Tinnings "Golf på hjernen" som ebog. Hvis du køber "Golf på hjernen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Tinning