Bog & idéSteen Tullberg

Bøger skrevet af Steen Tullberg

Læs mere om Steen Tullberg
2 produkter
2 produkter
Saglighedens Lidenskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Saglighedens LidenskabSteen Tullberg
157,66 DKK
Hæftet
(5)
Saglighedens Lidenskab
Saglighedens lidenskab
Saglighedens lidenskabSteen Tullberg
99,95 DKK
EBOG
(5)
Saglighedens lidenskab

Mere om Steen Tullberg

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Steen Tullberg. Det er "Bella og demokratiet". Den er udgivet af Multivers på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Steen Tullbergs "Bella og demokratiet"

Det er muligt at købe Steen Tullbergs "Bella og demokratiet" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Multivers, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Tullberg, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Tullberg