Bog & idéStefan G. Rasmussen

Bøger skrevet af Stefan G. Rasmussen

Læs mere om Stefan G. Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Det gælder dit liv
STREAM
Det gælder dit livStefan G. Rasmussen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Det gælder dit liv
Det gælder dit liv
Det gælder dit livStefan G. Rasmussen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Det gælder dit liv

Mere om Stefan G. Rasmussen

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger fra Stefan G. Rasmussen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det gælder dit liv" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det gælder dit liv" udgivet af SAGA Egmont

Stefan G. Rasmussens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Stefan G. Rasmussen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Stefan G. Rasmussen bøger i forskellige formater. Rasmussens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Stefan G. Rasmussens "Det gælder dit liv"

"Det gælder dit liv" kan købes online som lydbog. Med Stefan G. Rasmussens "Det gælder dit liv" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Det gælder dit liv" af Stefan G. Rasmussen

"Det gælder dit liv" findes på den digitale boghylde som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Det gælder dit liv" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stefan G. Rasmussen