Bog & idéStefan Polke

Bøger skrevet af Stefan Polke

Læs mere om Stefan Polke
5 produkter
5 produkter
Sweet chili
Sweet chiliStefan Polke
129,95 DKK
EBOG
(0)
Sweet chili
Røde viking
Røde vikingStefan Polke
159,95 DKK
Indbundet
(0)
Røde viking
Mellem himmel og jord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mellem himmel og jordStefan Polke
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Mellem himmel og jord
Vikingernes medicin
Vikingernes medicinStefan Polke
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Vikingernes medicin
Mellem himmel og jord
Mellem himmel og jordStefan Polke
119,95 DKK
EBOG
(0)
Mellem himmel og jord

Mere om Stefan Polke

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger af Stefan Polke. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Polke.
Bøgerne fra Stefan Polke udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mellem himmel og jord" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Mellem himmel og jord" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Vikngernes medicin" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Røde viking" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Sweet chili" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Sweet chili" udgivet af mellemgaard - "Die Themenkiste" udgivet af Gyldendal

Stefan Polkes bøger

Stefan Polke har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Polkes bøger kommer i flere forskellige formater. Polkes bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mellem himmel og jord" af Stefan Polke

"Mellem himmel og jord" kan købes som ebog. Det betyder, at du kan læse "Mellem himmel og jord" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Stefan Polke "Mellem himmel og jord"

Det er muligt at købe Stefan Polkes "Mellem himmel og jord" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stefan Polke