Bog & idéStein Kaasa

Bøger skrevet af Stein Kaasa

Læs mere om Stein Kaasa
1 produkter
1 produkter
Palliasjon : nordisk lærebok  (3.utg.)
Palliasjon : nordisk lærebok (3.utg.)Stein Kaasa
1349,95 DKK
Indbundet
(0)
Palliasjon : nordisk lærebok (3.utg.)

Mere om Stein Kaasa

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Stein Kaasa. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kaasas bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Stein Kaasas bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Palliasjon : nordisk lærebok (3.utg.)" udgivet af Gyldendal akademisk - "Palliasjon" udgivet af Gyldendal akademisk

Mere om Stein Kaasas bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Stein Kaasa hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Kaasa som indbundet. Kaasas bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal akademisk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Stein Kaasas "Palliasjon : nordisk lærebok (3.utg.)"

Hos Bog & idé er "Palliasjon : nordisk lærebok (3.utg.)" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Palliasjon" af Stein Kaasa

Det er muligt at købe Stein Kaasas "Palliasjon" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på sproget kan ikke bestemmes.
Detaljer
Fulde navn:
Stein Kaasa