Bog & idéSten Ebbesen

Bøger skrevet af Sten Ebbesen

Læs mere om Sten Ebbesen
4 produkter
4 produkter
Lærebog i moderne græsk
Lærebog i moderne græskSten Ebbesen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Lærebog i moderne græsk
Dansk middelalderfilosofi
Dansk middelalderfilosofiSten Ebbesen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Dansk middelalderfilosofi
Filosofgræsk
FilosofgræskSten Ebbesen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Filosofgræsk
Aristotle's Categories in the Byzantine, Arabic and Latin Traditions
Aristotle's Categories in the Byzantine, Arabic and Latin TraditionsSten Ebbesen
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Aristotle's Categories in the Byzantine, Arabic and Latin Traditions

Mere om Sten Ebbesen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Sten Ebbesen, tilbyder vi et stort sortiment til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Ebbesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anonymus Cantabrigiensis" udgivet af Videnskabernes Selskab - "Lærebog i moderne græsk" udgivet af SAGA Egmont - "Dansk filosofi i renæssancen" udgivet af Gyldendal - "Filosofgræsk" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dansk middelalderfilosofi" udgivet af Saga - "Dansk middelalderfilosofi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dansk middelalderfilosofi" udgivet af Gyldendal - "History of Philosophy in Reverse" i serien "Scientia danica¤Series H, Humanistica, 8¤Publications of the Centre for the Aristotelian Tradition" udgivet af Videnskabernes Selskab - "Aristotle's Categories in the Byzantine, Arabic and Latin Traditions" i serien "Scientia danica¤Series H, Humanistica, 8¤Publications of the Centre for the Aristotelian Tradition" udgivet af Videnskabernes Selskab - "Cahiers vol. 75" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af Sten Ebbesen

Der er ti tilgængelige udgivelser af Sten Ebbesen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Sten Ebbesen fås i et udvalg af formater. Sten Ebbesen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sten Ebbesens "Anonymus Cantabrigiensis"

Det er muligt at købe Sten Ebbesens "Anonymus Cantabrigiensis" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Videnskabernes Selskab, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Sten Ebbesen "Lærebog i moderne græsk"

Hos Bog & idé er "Lærebog i moderne græsk" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Lærebog i moderne græsk" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Sten Ebbesen