Bog & idéSten Lennart Jakobsen

Bøger skrevet af Sten Lennart Jakobsen

Læs mere om Sten Lennart Jakobsen
1 produkter
1 produkter
Skrivekridtets fossiler
Skrivekridtets fossilerSten Lennart Jakobsen
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Skrivekridtets fossiler

Mere om Sten Lennart Jakobsen

Der findes flere forskellige bøger fra Sten Lennart Jakobsen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jakobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danekræ" udgivet af Gyldendal - "Skrivekridtets fossiler" udgivet af Gyldendal - "Dansk paleocæn" udgivet af Gyldendal - "Skrivekridtets fossiler" udgivet af Gyldendal

Sten Lennart Jakobsens bøger

Sten Lennart Jakobsen har fire bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Jakobsens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Jakobsen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sten Lennart Jakobsens "Danekræ"

Hos Bog & idé er "Danekræ" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Skrivekridtets fossiler" af Sten Lennart Jakobsen

Det er muligt at købe Sten Lennart Jakobsens "Skrivekridtets fossiler" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sten Lennart Jakobsen