Bog & idéSten Schaumburg-Müller

Bøger skrevet af Sten Schaumburg-Müller

Læs mere om Sten Schaumburg-Müller
8 produkter
8 produkter
Den Europæiske Menneskerettighedskonvention Bind 1-2
Den Europæiske Menneskerettighedskonvention Bind 1-2Nina Holst Christensen
2339,95 DKK
Indbundet
(0)
Den Europæiske Menneskerettighedskonvention Bind 1-2
Folkeret
BOEGERTILSTAERKPRIS
FolkeretBugge Thorbjørn Daniel
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Folkeret
Retsfilosofi
RetsfilosofiHenrik Palmer Olsen
709,95 DKK
Hæftet
(0)
Retsfilosofi
Mediejura for journalister
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mediejura for journalisterSøren Sandfeld Jakobsen & Sten Schaumburg-Müller
431,96 DKK
Hæftet
(0)
Mediejura for journalister
Folkeret
BOEGERTILSTAERKPRIS
FolkeretKenneth Øhlenschlæger Buhl
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Folkeret
Mediejura for journalister - og andre mediearbejdere
Mediejura for journalister og andre mediearbejdereSøren Sandfeld Jakobsen
469,95 DKK
EBOG
(0)
Mediejura for journalister og andre mediearbejdere
Mod og mening
Mod og meningSten Schaumburg-Müller
539,95 DKK
EBOG
(0)
Mod og mening
Medieretten, Del 2
Medieretten, Del 2Søren Sandfeld Jakobsen
799,95 DKK
Hæftet
(0)
Medieretten, Del 2

Mere om Sten Schaumburg-Müller

Hvis du mangler en bog skrevet af Sten Schaumburg-Müller, kan du købe et stort udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Schaumburg-Müller.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Sten Schaumburg-Müllers bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Medieretten" udgivet af Djøf Forlag - "Juraens verden" udgivet af Djøf Forlag - "Retsfilosofi" udgivet af Gyldendal - "Folkeret" i serien "HRF Jura" udgivet af Gyldendal - "Mod og mening" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ret, individ og kollektiv" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Mediejura for journalister" udgivet af Djøf Forlag - "Mod og mening" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Retten i sproget" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Protecting the Rights of Others" udgivet af DJØF - "Medieretten" udgivet af DJØF - "Den Europæiske Menneskerettighedskonvention Bind 1-2" udgivet af DJØF - "Retsfilosofi" udgivet af Gyldendal - "Fem retsfilosofiske teser" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Menneskerettigheder og magtfordeling" i serien "Magtudredningen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Presseret" udgivet af DJØF

Bøger skrevet af Sten Schaumburg-Müller

Der er 16 tilgængelige bogudgivelser af Sten Schaumburg-Müller hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Sten Schaumburg-Müller kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Schaumburg-Müller skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Medieretten" af Sten Schaumburg-Müller

"Medieretten" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Sten Schaumburg-Müller "Juraens verden"

Hos Bog & idé er "Juraens verden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Sten Schaumburg-Müller