Bog & idé– Stendhal

Bøger skrevet af – Stendhal

Læs mere om – Stendhal
2 produkter
2 produkter
La Chartreuse de Parme
La Chartreuse de Parme– Stendhal
139,95 DKK
EBOG
(0)
La Chartreuse de Parme
Die Herzogin von Palliano
Die Herzogin von Palliano– Stendhal
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Herzogin von Palliano

Mere om – Stendhal

Hvis du leder efter en bog af – Stendhal, kan du vælge i mellem et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Stendhal.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? – Stendhals bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "La Chartreuse de Parme" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont - "Die Herzogin von Palliano" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af – Stendhal

– Stendhal har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille – Stendhal bøger i forskellige formater. Stendhals bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"La Chartreuse de Parme" af – Stendhal

"La Chartreuse de Parme" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "La Chartreuse de Parme" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Stendhals serie "World Classics". Bogen kan købes online hos Bog & idé på fre og er udgivet af SAGA Egmont.

– Stendhal "Die Herzogin von Palliano"

Det er muligt at købe – Stendhals "Die Herzogin von Palliano" som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Die Herzogin von Palliano" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
– Stendhal