Bog & idéStéphane Mallarmè

Bøger skrevet af Stéphane Mallarmè

Læs mere om Stéphane Mallarmè
1 produkter
1 produkter
Igitur
BOEGERTILSTAERKPRIS
IgiturStéphane Mallarmé
79,96 DKK
Hæftet
(0)
Igitur

Mere om Stéphane Mallarmè

Du kan kun bestille en enkelt bog af Stéphane Mallarmè her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Igitur". Den er publiceret af Forlaget Virkelig på dansk. "Igitur" er desuden tilknyttet serien "Bestiarium signatur".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Igitur" af Stéphane Mallarmè

"Igitur" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Mallarmès serie "Bestiarium signatur". Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Stéphane Mallarmè fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Stéphane Mallarmè