Bog & idéStephanie Bäckström

Bøger skrevet af Stephanie Bäckström

Læs mere om Stephanie Bäckström
1 produkter
1 produkter
Inklusionsvejlederen 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusionsvejlederen 1Rasmus Alenkær
387,95 DKK
Paperback
(1)
Inklusionsvejlederen 1

Mere om Stephanie Bäckström

Der er forskellige bøger fra Stephanie Bäckström til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bäckströms bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Øg svarprocenten i din næste måling! En praktisk indføring i at lykkes med målinger" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Kreativitetsledelse i praksis" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Den traditionelle ledelsesevaluering trænger til en makeover " i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Inklusionsvejlederen 1" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Stephanie Bäckström

Stephanie Bäckström har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Stephanie Bäckström bøger i flere forskellige formater. Bäckström har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Øg svarprocenten i din næste måling! En praktisk indføring i at lykkes med målinger" af Stephanie Bäckström

Hos Bog & idé er "Øg svarprocenten i din næste måling! En praktisk indføring i at lykkes med målinger" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Øg svarprocenten i din næste måling! En praktisk indføring i at lykkes med målinger" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Bäckströms serie "Artikel fra Erhvervspsykologi". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Stephanie Bäckström "Kreativitetsledelse i praksis"

"Kreativitetsledelse i praksis" kan købes som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Kreativitetsledelse i praksis" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stephanie Bäckström