Bog & idéStephanie Caruana

Bøger skrevet af Stephanie Caruana

Læs mere om Stephanie Caruana
4 produkter
4 produkter
Kvinder skriver gys
Kvinder skriver gysAnne-Marie Vedsø Olesen
249,95 DKK
Paperback
(4)
Kvinder skriver gys
Mord i dit hjem
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mord i dit hjemm.fl.
215,76 DKK
Hæftet
(3)
Mord i dit hjem
Privatausstellung
360 Grad - PrivatausstellungStephanie Gaarde Caruana
39,95 DKK
EBOG
(0)
360 Grad - Privatausstellung
Privat visning
Privat visningStephanie Gaarde Caruana
39,95 DKK
EBOG
(0)
Privat visning

Mere om Stephanie Caruana

Hvis du leder efter en bog skrevet af Stephanie Caruana, finder du et bredt sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Caruanas nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Stephanie Caruana tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mord i dit hjem" udgivet af Byens Forlag - "Privat visning" i serien "360°" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Privatausstellung " i serien "360 Grad" udgivet af Saga - "Skam" i serien "Erotiske eNoveller fra Metropolitan eBooks" udgivet af Metropolitan eBooks - "Smerten selv" udgivet af Rosinante - "Smerten selv" udgivet af Rosinante

Bøger skrevet af Stephanie Caruana

Du kan bestille seks bøger af Stephanie Caruana her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan købe Stephanie Caruana bøger i forskellige formater. Caruana har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mord i dit hjem" af Stephanie Caruana

Det er muligt at købe Stephanie Caruanas "Mord i dit hjem" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Byens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Privat visning" af Stephanie Caruana

Det er muligt at købe Stephanie Caruanas "Privat visning" som e-bog. Hvis du køber "Privat visning" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "360°". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stephanie Caruana