Bog & idéStephen Covey

Bøger skrevet af Stephen Covey

Læs mere om Stephen Covey
1 produkter
1 produkter
7 gode vaner (kort udgave)
STREAM
7 gode vaner (kort udgave)Stephen Covey
119,95 DKK
Lydbog
(12)
7 gode vaner (kort udgave)

Mere om Stephen Covey

Du kan kun finde en enkelt bog af Stephen Covey her hos Bog & idé. Bogen har titlen "7 gode vaner (kort udgave)". Det er Gyldendal Business, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"7 gode vaner (kort udgave)" af Stephen Covey

Det er muligt at købe Stephen Coveys "7 gode vaner (kort udgave)" som lydbog. Med Stephen Coveys "7 gode vaner (kort udgave)" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Stephen Covey fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Stephen Covey