Bog & idéStephen Crane

Bøger skrevet af Stephen Crane

Læs mere om Stephen Crane
4 produkter
4 produkter
Das blaue Hotel
Das blaue HotelStephen Crane
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Das blaue Hotel
The red badge of courage
STREAM
The Red Badge of CourageStephen Crane
79,95 DKK
Lydbog
(0)
The Red Badge of Courage
La Conquête du Courage
La Conquête du CourageStephen Crane
69,95 DKK
EBOG
(0)
La Conquête du Courage
The Red Badge of Courage
The Red Badge of CourageStephen Crane
69,95 DKK
EBOG
(0)
The Red Badge of Courage

Mere om Stephen Crane

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Stephen Crane. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Crane.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Stephen Cranes bøger findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Modets røde kokarde" udgivet af Dansklærerforeningen - "Das blaue Hotel" udgivet af SAGA Egmont - "The bride comes to Yellow Sky & The blue hotel " i serien "Klim´s sprogserie" udgivet af Klim

Stephen Cranes bøger

Du kan finde tre bøger af Stephen Crane her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Cranes bøger kommer i samtlige formater. Stephen Crane bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Stephen Cranes "Modets røde kokarde"

Det er muligt at købe Stephen Cranes "Modets røde kokarde" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansklærerforeningen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Stephen Crane "Das blaue Hotel"

Det er muligt at købe Stephen Cranes "Das blaue Hotel" som lydbog. Fordelen ved at have Stephen Cranes "Das blaue Hotel" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Stephen Crane