Bog & idéStephen M.R. Covey med Rebecca Merrill

Bøger skrevet af Stephen M.R. Covey med Rebecca Merrill

Læs mere om Stephen M.R. Covey med Rebecca Merrill
1 produkter
1 produkter
Speed of Trust - den afgørende forskel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Speed of Trust - den afgørende forskelStephen M.R. Covey med Rebecca Merrill
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Speed of Trust - den afgørende forskel

Mere om Stephen M.R. Covey med Rebecca Merrill

Stephen M.R. Covey med Rebecca Merrill har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Speed of Trust - den afgørende forskel". Den er publiceret af Klim på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Stephen M.R. Covey med Rebecca Merrills "Speed of Trust - den afgørende forskel"

Det er muligt at købe Stephen M.R. Covey med Rebecca Merrills "Speed of Trust - den afgørende forskel" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Stephen M.R. Covey med Rebecca Merrill skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Stephen M.R. Covey med Rebecca Merrill