Bog & idéStephen W. Hawking

Bøger skrevet af Stephen W. Hawking

Læs mere om Stephen W. Hawking
3 produkter
3 produkter
Mesterværket
MesterværketStephen W. Hawking
299,95 DKK
Hæftet
(2)
Mesterværket
Mesterværket
STREAM
MesterværketStephen Hawking
219,95 DKK
Lydbog
(2)
Mesterværket
Mesterværket
MesterværketStephen Hawking
219,95 DKK
EBOG
(2)
Mesterværket

Mere om Stephen W. Hawking

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Stephen W. Hawking. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Hawking.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hawkings Uendelige Univers" udgivet af Gad - "Mesterværket" udgivet af Klim

Bøger af Stephen W. Hawking

Der er to tilgængelige udgivelser af Stephen W. Hawking hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Stephen W. Hawking bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Hawking er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hawkings Uendelige Univers" af Stephen W. Hawking

Hos Bog & idé er "Hawkings Uendelige Univers" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gad, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Stephen W. Hawking "Mesterværket"

"Mesterværket" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stephen W. Hawking