Bog & idéStig Hansen

Bøger skrevet af Stig Hansen

Læs mere om Stig Hansen
1 produkter
1 produkter
Camouflage
CamouflageStig Hansen
29,95 DKK
e-bog
(0)
Camouflage

Mere om Stig Hansen

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger fra Stig Hansen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frost" udgivet af Saxo Publish - "Camouflage" udgivet af Stig Hansen - "Slagteriindustrien " i serien "Danmarks internationale konkurrenceevne" udgivet af Schultz - "Mejeriindustrien" i serien "Danmarks internationale konkurrenceevne" udgivet af Schultz - "Frost" udgivet af Stig Hansen - "Udstationeringsloven med kommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ægteskabsforberedelse Underviserens hæfte" udgivet af Ansgarstiftelsen

Mere om Stig Hansens bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Stig Hansen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Hansens bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Hansen udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Frost" af Stig Hansen

"Frost" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Saxo Publish, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Stig Hansen "Camouflage"

"Camouflage" er tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Camouflage" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Stig Hansen.
Detaljer
Fulde navn:
Stig Hansen