Bog & idéStig Haunsø

Bøger skrevet af Stig Haunsø

Læs mere om Stig Haunsø
1 produkter
1 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2294,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave

Mere om Stig Haunsø

Der findes flere bøger fra Stig Haunsø til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Haunsøs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium Lommebog 5. udg." udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium 18. udgave" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Stig Haunsø

Du kan bestille tre bøger af Stig Haunsø her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Haunsø som indbundet. Bøgerne af Haunsø er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Stig Haunsø

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Stig Haunsø "Medicinsk Kompendium Lommebog 5. udg."

Det er muligt at købe Stig Haunsøs "Medicinsk Kompendium Lommebog 5. udg." som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Stig Haunsø