Bog & idéStig Poulsen

Bøger skrevet af Stig Poulsen

4 produkter
4 produkter
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
669,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Moderne psykoterapi
Moderne psykoterapiSverre Varvin
495,96 DKK
Hæftet
(0)
Moderne psykoterapi
Brug gruppen
Brug gruppenRandi Luggin
391,96 DKK
Hæftet
(0)
Brug gruppen
Psykoterapi - en introduktion
Psykoterapi - en introduktionStig Poulsen
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykoterapi - en introduktion

Mere om Stig Poulsen

Der er flere bøger af Stig Poulsen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Poulsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog for skoleforældre" udgivet af Skole og Forældre - "Det guddommelige mørke" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Psykoterapi" udgivet af Bogforlaget Frydenlund A/S - "Moderne psykoterapi" udgivet af Gyldendal - "Brug gruppen" udgivet af Gyldendal - "Fra kromosomer til metaforer" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Psykoterapi - en introduktion" udgivet af Frydenlund - "Assessmentmetoder" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Psykoterapi" udgivet af Gyldendals bogklubber

Bøger af Stig Poulsen

Stig Poulsen har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Poulsens bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Poulsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Stig Poulsens "Håndbog for skoleforældre"

"Håndbog for skoleforældre" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Skole og Forældre, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Det guddommelige mørke" af Stig Poulsen

Hos Bog & idé er "Det guddommelige mørke" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Stig Poulsen