Bog & idéStig Stenslie

Bøger skrevet af Stig Stenslie

Læs mere om Stig Stenslie
1 produkter
1 produkter
Etterretningsanalyse i den digitale tid : en innføring
Etterretningsanalyse i den digitale tid : en innføringStig Stenslie
619,95 DKK
Hæftet
(0)
Etterretningsanalyse i den digitale tid : en innføring

Mere om Stig Stenslie

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Stig Stenslie. Det er "Etterretningsanalyse i den digitale tid : en innføring". Det er Fagbokforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Stig Stenslies "Etterretningsanalyse i den digitale tid : en innføring"

Hos Bog & idé er "Etterretningsanalyse i den digitale tid : en innføring" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

Dette er en også en fantastisk bog fra Stenslie, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Stig Stenslie