Bog & idéStine Bache

Bøger skrevet af Stine Bache

Læs mere om Stine Bache
2 produkter
2 produkter
Aquí está.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Aquí está.Eva Rosenkilde
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Aquí está.
Aquí está
BOEGERTILSTAERKPRIS
Aquí estáEva Rosenkilde
386,96 DKK
Hæftet
(0)
Aquí está

Mere om Stine Bache

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Stine Bache tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Bache.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aquí está" udgivet af Gyldendal - "Aquí está." udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Stine Bache

Du kan finde to bøger af Stine Bache her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Bache fås blot som hæftet. Bøgerne af Bache er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Stine Baches "Aquí está"

Det er muligt at købe Stine Baches "Aquí está" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Aquí está." af Stine Bache

Det er muligt at købe Stine Baches "Aquí está." som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Bache