Bog & idéStine Fürst

Bøger skrevet af Stine Fürst

Læs mere om Stine Fürst
2 produkter
2 produkter
Hormonel harmoni
Hormonel harmoniCaroline Fibæk og Stine Fürst
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Hormonel harmoni
Cyklus
CyklusStine Fürst
159,95 DKK
EBOG
(0)
Cyklus

Mere om Stine Fürst

Der findes flere bøger af Stine Fürst online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Fürsts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Cyklus-sundhed" udgivet af Grønningen 1 - "Hormonel harmoni" udgivet af People’sPress

Bøger af Stine Fürst

Stine Fürst har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe Fürsts bøger som hæftet. Fürsts bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Cyklus-sundhed" af Stine Fürst

"Cyklus-sundhed" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Grønningen 1, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Stine Fürst "Hormonel harmoni"

Det er muligt at købe Stine Fürsts "Hormonel harmoni" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Fürst